Loader

Klantenzone online

Vanaf vandaag bevindt de klantenzone zich online! Dat houdt in dat u als klant een eigen persoonlijke login krijgt waarmee u op de Petasos website kan inloggen. Dat kan via de link in het navigatiemenu.

Na het klikken op de link komt u terecht op het inlogscherm, waar u uw persoonlijke login gegevens kan ingeven.

Zijn uw logingegevens correct? Dan surft u verder naar uw klantenzone, waar u de beveiligde bestanden en pagina's kunt terugvinden die Petasos met u deelt.

Wanneer u doorklikt op een bestand, dan komt u op een pagina waar u dit bestand kunt downloaden. Andere websitebezoekers kunnen deze informatie niet downloaden aangezien uw klantenzone enkel en alleen voor u is bedoeld en de bestanden zich op een beveiligde locatie bevinden.

Daarnaast krijgt u ook toegang tot pagina's waarop u kunt doorklikken om meer informatie over een bepaald onderwerp te verkrijgen. Hieronder ziet u een pagina die de handleidingen groepeert voor een klant die gebruik maakt van het Squarespace platform. Eén voorbeeldje van zo'n handleiding kunt u hier downloaden: Fotoalbum-online-plaatsen

Handleidingen worden voortdurend geupdatet en elke klant krijgt toegang tot alle handleidingen die relevant zijn voor hem/haar.

Indien u als klant bepaalde bijkomende documentatiebehoeften of vragen hebt, dan kunt u ons hiervan op de hoogte brengen via een simpele reactie op de pagina. Wij nemen vervolgens zo vlug mogelijk contact met u op.

Zoals u dat gewoon bent van ons, is ook deze pagina volledig responsive, wat wil zeggen dat u deze ook perfect kunt raadplegen op smartphone of tablet.

Laat ons zeker weten als u nog bijkomende behoeftes hebt voor de klantenzone of als u een dergelijke opzet kunt gebruiken voor uw website want uiteraard stellen we deze tool ook ter beschikking voor onze klanten.

Bart Ostyn
info@petasos.be

Ik ben Bart, een expert in website ontwerp die gedreven KMO’s en grotere bedrijven helpt om een succesvolle digitale voetafdruk te creëren. In tegenstelling tot m’n concurrentie, combineer ik technische vaardigheden met een haarfijn & fraai ogend design & investeer ik in lange termijn relaties met m’n klanten.

Geen reactie's

Geef een reactie