Klantenzone online

Vanaf vandaag bevindt de klantenzone zich online! Dat houdt in dat u als klant een eigen persoonlijke login krijgt waarmee u op de Petasos website kan inloggen. Dat kan via de link in het navigatiemenu.

Na het klikken op de link komt u terecht op het inlogscherm, waar u uw persoonlijke login gegevens kan ingeven.

Zijn uw logingegevens correct? Dan surft u verder naar uw klantenzone, waar u de beveiligde bestanden en pagina's kunt terugvinden die Petasos met u deelt.

Wanneer u doorklikt op een bestand, dan komt u op een pagina waar u dit bestand kunt downloaden. Andere websitebezoekers kunnen deze informatie niet downloaden aangezien uw klantenzone enkel en alleen voor u is bedoeld en de bestanden zich op een beveiligde locatie bevinden.

Daarnaast krijgt u ook toegang tot pagina's waarop u kunt doorklikken om meer informatie over een bepaald onderwerp te verkrijgen. Hieronder ziet u een pagina die de handleidingen groepeert voor een klant die gebruik maakt van het Squarespace platform. Eén voorbeeldje van zo'n handleiding kunt u hier downloaden: Fotoalbum-online-plaatsen

Handleidingen worden voortdurend geupdatet en elke klant krijgt toegang tot alle handleidingen die relevant zijn voor hem/haar.

Indien u als klant bepaalde bijkomende documentatiebehoeften of vragen hebt, dan kunt u ons hiervan op de hoogte brengen via een simpele reactie op de pagina. Wij nemen vervolgens zo vlug mogelijk contact met u op.

Zoals u dat gewoon bent van ons, is ook deze pagina volledig responsive, wat wil zeggen dat u deze ook perfect kunt raadplegen op smartphone of tablet.

Laat ons zeker weten als u nog bijkomende behoeftes hebt voor de klantenzone of als u een dergelijke opzet kunt gebruiken voor uw website want uiteraard stellen we deze tool ook ter beschikking voor onze klanten.

Geen reactie's

Geef een reactie